Maçın ardından

Maçın ardından -Gaziantepspor Teknik Direktörü Karaman: -Bu tür maçlarda golü bulacaksınız -Emrespor Teknik Direktörü Şimşek: -Futbolcularım Gaziantepspora karşı çok iyi mücadele verdi (Görüntülü)


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupasında 1-0 galip geldikleri Emrespor maçına ilişkin, Bu tür maçlarda golü bulacaksınız dedi.
     Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu tür maçlarda gol atılamadığında rakibin cesaretinin arttığını belirtti.
     Karşılaşmada girdikleri birçok gol pozisyonu olduğunu ancak uzatmalarda attıkları golle tur atladıklarını anımsatan Karaman, şunları kaydetti:
     Kupalarda bu tür maçlar geçmişte hem Türkiyede hem Avrupada vardır. Dezavantajımız oyunu uzatmaya götürüp cumartesi günü oynayacağımız Bursa maçından önce fiziksel olarak kendimizi daha çok yormamız oldu. Ama cumartesi gününe kadar bunu telafi edip lig maçına yüzde yüzün üzerine çıkmamız gerekiyor. Uzatmaya giden bir maç. Bu tür maçlarda golü bulacaksınız. Emrespora da ligde başarılar dilerim.
    
     -Emrespor cephesi-
    
     Emrespor Teknik Direktörü Hakan Şimşek ise Türkiyenin güzide takımlarından Gaziantepspor ile eşleşmenin hem sporcuları hem kendi adına çok güzel olduğunu söyledi.
     Türkiyenin Emrespor Kulübünü belki çok fazla tanımadığını aktaran Şimşek, Başkanımız 24 yaşında ve Türkiyenin en genç başkanı. Ayrıca mahalleden 3. Lige çıkan bir takımız. Güzide bir kulübümüz var. Futbolcularım Gaziantepspora karşı çok iyi mücadele verdi. Hepsini yürekten kutluyorum. Bundan sonra da mücadele ederek daha iyi yerlere gelmeye çalışacağız. Gaziantepspora da başarılar diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER