Maçın ardından

Maçın ardından -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Şahan: -Attığımızdan çok daha fazlasını kaçırdık, oyuncularımı kutluyorum


GAZİANTEP (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Keçiörengücünü 2-0 mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesporda, tur atlamanın sevincini yaşıyor.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, maç sonrası gazetecilere yaptığı değerlendirmede, bu tür maçların kolay gözüktüğünü ancak oyun sırasında bazı sıkıntılar ortaya çıkabildiğini belirtti.
     Alt kümelerdeki takımların üst kümelerdeki takımları saf dışı bıraktığının görüldüğüne dikkati çeken Şahan, Biz de bu bilinçle oynadık. Attığımızdan çok daha fazlasını kaçırdık, oyuncularımı kutluyorum dedi.
     Keçiörengücü Yardımcı Antrenörü Osman Demir ise maçın sıcak bir havada oynandığını ifade ederek, Gücümüzü biliyorduk. Dostluk çerçevesinde güzel bir maç oldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespora hem kupada hem de ligde başarılar diliyoruz. Biz de bundan sonra lige bakacağız diye konuştu.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu oyunculardan Onur Bulut ve Burak Kömürcü de galip gelerek bir üst tura çıkmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdiler.
     Keçiörengücü takımı oyuncusu Onur Aydın ise üst tura çıkmak için sahaya çıktıklarını ancak mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER