Maçın ardından

Maçın ardından -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kılıç: Söylenecek, yapılacak bir şey yok. Topu yarım metreden, 20 santimetreden içeri atamadık


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyasporun teknik direktörü Gürses Kılıç, Söylenecek, yapılacak bir şey yok. Topu yarım metreden, 20 santimetreden içeri atamadık dedi.
     Kılıç, Yeni Malatyaspor-Alanyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın son 10 dakikasında 5 tane yüzde 100 pozisyon bulduklarını, toplamda ise buldukları pozisyon sayısının 15 olduğunu söyledi.
     Kılıç, şöyle konuştu:
     Söylenecek, yapılacak bir şey yok. Topu yarım metreden, 20 santimetreden içeri atamadık. Oyunun ikinci yarısında Alanyaspor takımı tamamen kapandı. Rakibin oynamaktan ziyade gelen topa vurması, şişirmesi maalesef oyunu da çirkinleştiriyor. Buraya gelen bir çok takımın olduğu gibi Alanyasporun da tercih ettiği oyun bu.
     Alanyasporun kalelerinde tek bir pozisyonu olmadığını kaydeden Kılıç, rakiplerinin organize bir atağı da olmamasına karşılık 3 puanı alamadıklarını ifade etti. Kılıç, Bu kadar çok gol pozisyonuna girip de yapamamak insanın canını sıkıyor, üzüyor. Bu maçı kazanmalıydık diye konuştu.
     Alanyaspor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy da teknik direktör olarak ilk maçına çıktığını söyledi.
     Durusoy, şunları kaydetti:
     Oyuncularımızla iki gün antrenman yapabildik. Antrenmanlarda eksiklikleri ne kadar giderebilirsek o kadar giderebildik. Tabii daha zamana ihtiyacımız var. Müsabakanın geneline bakıldığı zaman da takımımızın özellikle son 10 dakikada oyundan düştüğü gözlendi. Bu da takımımızın henüz yeterli düzeyde olmadığını gösteriyor.
     Ellerinden geleni yaptıklarını belirten Durusoy, Şans da yanımızdaydı. Bir puanla ayrıldık. Bu bizim ilk deplasman puanımızdı ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER