Maçın ardından

Maçın ardından -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Altıparmak: Biz olmaması gereken bir günde çok kötü oynadık


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyasporun Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Bayramapaşa maçını kötü oynayarak kaybettiklerini söyledi.
     Altıparmak, 1-0 yenildikleri Bayrampaşa maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü günlerinde olduklarını belirtti. Maça çok kötü başladıklarını ifade eden Altıparmak, 20-25 dakikalık bölümde rakip hem iyi top çevirdi hem de bizim üzerimizde çok iyi baskı oluşturdu. Yediğimiz penaltı golü rakibin direncini artırdı dedi.
     İkinci yarı biraz daha istikrarlı oynadıklarını anlatan Altıparmak, Takımların kötü günleri vardır. Biz olmaması gereken bir günde çok kötü oynadık ifadelerini kullandı.
     Bayrampaşa Antrenörü Engin Çalışır da Yeni Malatyasporun şampiyonluk hedefi ile lige girdiğini belirterek, Maça kendimizi bilerek ve rakibi iyi analiz ederek çıktık. Planladığımız bazı şeyler vardı. Bazen planladığımız şeyler gerçekleşiyor. Bugün çok şükür bizim istediğimiz şekilde olay gerçekleşti. Buradan galibiyetle ayrılıyoruz. Çok mutluyuz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER