Maçın Ardından

Maçın Ardından -Ünyespor Teknik Direktörü Serin: -"Kesin kazanmamız gereken maçtı. Bu müsabakada futbolcularımız bu sonucu hak etmedi" -Bandırmaspor Teknik Direktörü Çevik: -"Ünyenin umudu hala devam ediyor, inşallah ümit ed


ORDU (A.A) - Ünyespor Teknik Direktörü Mustafa Serin, "Kesin kazanmamız gereken maçtı. Bu müsabakada futbolcularımız bu sonucu hak etmedi" dedi.
     Serin, Bandırmaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, iyi bir futbol oynadıklarını, ama sonuç alamadıklarını söyledi.
     Serin, "Kesin kazanmamız gereken maçtı. Bu müsabakada futbolcularımız bu sonucu hak etmedi. Futbolculara baktığımızda oynanan futbol ortada. Maçın ilk 20 dakikasında beş net gol pozisyonumuz var, bir tanesini sayı yapabilsek maçın seyri değişecek. İlerleyen dakikalarda yenilen bir gol, futbolcuların bütün gardını düşürdü. Futbolcuların üzerindeki psikolojik baskı ve öz güven yoksunluğu panik yapmasına neden oldu" dedi.
    
     -Bandırmaspor cephesi-
    
     Bandırmaspor Teknik Direktörü Oktay Çevik ise "Daha baskılı bir Ünyespor bekliyordum. Ünye ilk 25 dakika yüzde yüz gol pozisyona girdi, ilk 25 dakikada Ünye lehine oyunu koparabilirlerdi. Bu maç sıkıntılı bir maçtı, kazanma baskısı var. Ünyenin umudu hala devam ediyor, inşallah ümit edilen olur, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER