Mahalleliler kahvaltıda buluştu

Mahalleliler kahvaltıda buluştu


ANKARA (A.A) - Çubukta, Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından mahallelilerin katıldığı kahvaltı düzenlendi.
     Yukarı Çavundur Mahallesi mensubu yaklaşık 350 kişi, kahvaltıda biraraya gelerek Ramazan ayında yapılacak etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
     Dernek Başkanı Osman Şahbudak, yaptığı açıklamada, ilk defa gerçekleştirdikleri bu etkinliğin, mahalle sakinleri arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik ilişkilerini pekiştirdiği gibi paylaşma ile yardımlaşmayı da teşvik ettiğini söyledi.
     Yapılan kahvaltı ile birlikte mahallelerinde Ramazan ayı boyunca verilecek iftar yemeklerinin organizasyonu hakkında vatandaşlarla istişarelerde bulunduklarını anlatan Şahbudak, alınan ortak kararla Ramazan ayı boyunca iftar yemeklerinin dernek binasında mahalle sakinleriyle birlikte yapılacağını bildirdi.
     Şahbudak, İftar yemeklerinin masrafını her gün birkaç komşumuz biraraya gelerek karşılayacak. Yaklaşık 500 ile bin kişi arasında bir katılım bekliyoruz. İnşallah bu yılda tüm mahalle sakinlerimizle birlikte iftarımızı yapacağız. Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde birlikte yaşayacağız dedi.
    
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Mahalleliler kahvaltıda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER