Mahmutlar Belediyesine yönelik düzenlenen operasyon

Mahmutlar Belediyesine yönelik düzenlenen operasyon -Belediye Başkanı Çelikin avukatı Yeşildal: -Başkanımızın neyle suçlandığı belli değil, belediyede ise evraklar inceleniyor


ANTALYA (A.A) - Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelikin avukatı Ertuğrul Yeşildal, Çelikin neyle suçlandığının belli olmadığını, evraklardaki incelemelerin devam ettiğini bildirdi.
     Yeşildal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Çelik ile görüştüğünü ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Operasyon hakkında ise ayrıntılı bilgiye sahip olmadıklarını ifade eden Yeşildal, Başkanımızın neyle suçlandığı belli değil, belediyede ise evraklar inceleniyor dedi.
     CHP Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş da operasyonu iktidarın muhalefet partilerine yönelik uyguladığı baskılar olarak gördüklerini söyledi.
     Operasyon kapsamında jandarma ekiplerinin belediye binasındaki arama çalışmalarına devam ettikleri bildirildi.
     Alanyaya bağlı Mahmutlar beldesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından Çıkar amaçlı suç örgütü kurma, rüşvet, zimmet, ihaleye fesat karıştırma suçlamalarıyla Mahmutlar Belediyesine yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenlenmiş, aralarında Belediye Başkanı Ali Çelikin de bulunduğu 20den fazla kişinin gözaltına alındığı öğrenilmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Mahmutlar Belediyesine yönelik düzenlenen operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER