MAKİADdan İnönü Üniversitesi Rektörü Çelike ziyaret

MAKİADdan İnönü Üniversitesi Rektörü Çelike ziyaret


MALATYA (A.A) - Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Erşan ile yönetim kurulu üyeleri, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çeliki ziyaret etti.
     Çelik, makamında gerçekleşen ziyarette, kentte ekonomik ve sosyal anlamda çok büyük katkısı bulunan üniversitelerinin gelişmesi ve ilerlemesi için projeler ve çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Malatyalı iş adamlarının da kendilerine destek olduğunu ifade eden Çelik, 30 bin öğrencileri bulunduğunu, bunu önümüzdeki yıllarda 40 bine yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti.
     Üniversitelerinin Malatyaya faydalı olacak projeler ve çalışmalarla emin adımlarla büyüdüğünü bildiklerini dile getiren Çelik, desteklerini esirgemeyen iş adamlarına da teşekkür etti.
     MAKİAD Yönetim Kurulu Başkanı ERŞAN da İnönü Üniversitesinde son yıllarda çok büyük gelişmeler olduğunu ifade ederek, Üniversitenin iş dünyasıyla iç içe çalışıp, ekonomik sosyal ve bilimsel alanda Malatyayı daha ileriye taşıyarak, çok büyük hizmetler vereceğine inanıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber MAKİADdan İnönü Üniversitesi Rektörü Çelike ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER