MAKİADın 3. Komite Meclisi toplantısı

MAKİADın 3. Komite Meclisi toplantısı


MALATYA (A.A) - Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Komite Meclisi, iş dünyasının sorunlarını konuştu.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Erşan başkanlığındaki Komite Meclisi, 3üncü toplantısını düzenledi.
     Meslek komitelerini oluşturan yönetim kurulu üyesi iş adamlarının katıldığı toplantıda konuşan Erşan, sık sık yönetim kurulu ve komite üyeleriyle bir araya gelerek sorunları hep beraber çözmeye çalıştıklarını belirtti. Malatyanın yatırım noktasında belli bir ivme kazandığını ifade eden Erşan, Üyelerimiz bizden ne istiyor- Üyelerimize neler vermeliyiz- Yurt içinde yapacağımız yatırımları nasıl değerlendirebiliriz- Yurt dışına nasıl açılabiliriz- Öncelikle bunları konuşmalıyız ifadelerini kullandı.
     Derneğin üye sayısını da artırmak gerektiğini vurgulayan Erşan, Derneğimize üye olacak kişilerin ekonomik gücünden ziyade yaptığı ticarette düzgün, saygılı kişi olması, sözünde duran bir kişiliğinin bulunması önemli değerlendirmesinde bulundu. Erşan, dernek olarak amaçlarının üyeleri için yurt içinde ve dışında yatırım sahalarını araştırmak ve iş adamlarını buralara yönlendirmek olduğunu kaydetti.
     Erşan, toplantıda, derneğe yeni üye olan iş adamlarına rozet taktı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber MAKİADın 3. Komite Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER