MAKİAD Tekstil Komitesi, 1. OSB Müdürü

MAKİAD Tekstil Komitesi, 1. OSB Müdürü Remzi Yaşarı ağırladı


MALATYA (A.A) - Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Tekstil Komitesi üyeleri, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Remzi Yaşarla bir araya geldi.
     Yaşar, burada yaptığı konuşmada, Malatyada istenen düzeyde yatırım ve talep olmadığını, yatırımcıların buraya gelmesi ve yatırımlarına devam etmesi için teşviklerin iyileştirilmesi gerektiğini belirtti.
     Malatyanın yeni Teşvik Yasasında 4. bölgede olmasının dezavantaj olduğunu ifade eden Yaşar, yatırımcıları buraya çekecek, burayı cazip hale getirecek uygulamalar yapılması gerektiğini vurguladı.
     Yatırımcıya destek verilmesi gerektiğini belirten Yaşar, Doğunun kalkınması için bu bölgenin de cazibe merkezi olması isteniyorsa bu desteklerin sağlanması gerektiği düşüncesindeyim değerlendirmesinde bulundu.
     Tekstil Komitesi Başkanı Sabahattin Kocaağa da, enerji desteğinin, stopajın ve işveren payının her sektör için geçerli olması gerektiğini vurgulayarak, Malatyaya daha fazla yatırımcı ve yatırım bekliyorsak Malatyanın 4. bölgeden çıkarılması gerek dedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber MAKİAD Tekstil Komitesi, 1. OSB Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER