MAKÜ Genel Sekreteri Gözden, Başkan Akkayaya

MAKÜ Genel Sekreteri Gözden, Başkan Akkayaya veda ziyareti


BURDUR (A.A) - Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Genel Sekreteri Hüseyin Göz, emekli olması dolayısıyla, Belediye Başkanı Sebahattin Akkayaya veda ziyaretinde bulundu.
     2006-2012 tarihleri arasında MAKÜde görev yapan Genel Sekreter Hüseyin Göz, emekliye ayrılmasından sonra Başkan Akkayayı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Göz, Başkan Akkayanın üniversiteye birçok hizmetler yaptığını ve iyiliklerde bulunduğunu söyledi. Bu iyilikler karşısında Başkan Akkayaya veda ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Göz, Kendisine yardımlarından dolayı vefa borcum vardı. Onun için veda etmeye geldim. Bizi hiçbir zaman yolda bırakmadı. Ne dediysek hep olumlu baktı. Kendisine teşekkür ediyorum dedi.
     Başkan Akkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, genel sekreterin bugüne kadar üniversitede özveriyle çalıştığını kaydetti. Hüseyin Gözün kendileri için değerli bir dost olduğunu ifade eden Akkaya, Emeklilik hayatında kendisine başarılar diliyorum. Bizim üniversite ile olan dialoğumuz her zaman devam edecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber MAKÜ Genel Sekreteri Gözden, Başkan Akkayaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER