Malatyada aile danışmanlığı kursuna katılanlar sertifikalarını

Malatyada aile danışmanlığı kursuna katılanlar sertifikalarını aldı


MALATYA (A.A) - Malatya Sürekli Eğitim Merkezi (MASEM) ve Zirve Üniversitesi tarafından düzenlenen aile danışmanlığı kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.
     Turgut Özal Kolej Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda konuşan MASEM Yönetim Kurulu Başkanı Alper Yiğit, Zirve Üniversitesi ile düzenlenen 150 saatlik aile danışmanlığı programının ilgi gördüğünü belirtti.
     Kursu başarıyla tamamlayan 38 kursiyerin sertifika alma hakkı kazandığını dile getiren Yiğit, danışmanlığa ihtiyaç duyan tüm aile bireylerine rehberlik hizmeti vermek amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının da üzerinde önemle durduğu bu konuda Malatyanın ihtiyacını gidermek üzere bu programın Zirve Üniversitesi tarafından ulaştırılmasında aracılık ettiklerini ifade etti.
     Yiğit, Eğitimin yeri ve zamanı yoktur. Her şartta ve sürekli olarak eğitimin öncelenmesi ülkemizin menfaatinedir. Ağustos ayı içerisinde dersleri Malatyada yapılmak üzere tezsiz yüksek lisans programları için çalışmalar devam etmektedir. Bu ve diğer faaliyetler ile ilgili bilgi için www.masem.net adresi ziyaret edilebilir diye konuştu.
     Merkez olarak Türkiyenin insan kaynağını geliştirmek amacıyla sertifika programları, yüksek lisans ve doktora programları ile iş gücünün veya sosyal kesimlerin ihtiyaç duyduğu konularda kurslar düzenlediklerini aktaran Yiğit, aynı zamanda yurt içi ve yurt dışı eğitim danışmanlığı ve kariyer planlama gibi eğitimle ilgili her alanda faaliyet gösterdiklerini ifade etti.
     Yiğit, mart ayı içerisinde kurulan merkezin kısa sürede hayata geçen bu ilk programıyla üretkenliğini ortaya koyduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER