Malatyada camiler Ramazana hazırlanıyor

Malatyada camiler Ramazana hazırlanıyor -Malatya Belediyesine bağlı Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, kent merkezindeki 153 caminin temizliğini yapmaya başladı


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesine bağlı Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan ayı öncesinde kent merkezindeki 153 camide temizlik çalışması başlattı.
     Şirketin genel müdür yardımcısı Münür Özpolat, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Ahmet Çakırın talimatıyla, Ramazan ayı öncesinde şehir merkezindeki camilerin temizliğini yaptıklarını kaydetti.
     Malatyalıların Ramazanda ibadetlerini temiz bir ortamda yapmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini bildiren Özpolat, bu çalışmayı her yıl geleneksel olarak yaptıklarını belirtti.
     Toplam 153 caminin temizliğini yapmaya başladıklarını anlatan Özpolat, Bu camilerimizin temizlik ve ilaçlama işlemleri organizeli bir şekilde yapılmaktadır ifadelerini kullandı.
     Camilerinin lavabo ve tuvaletlerini temizlediklerini kaydeden Özpolat, camilerin halılarını yıkadıklarını aktardı. Özpolat, şunları kaydetti:
     Camilerin yarıdan fazlasının temizliği tamamlandı. Kalanları ise en kısa zamanda tamamlayacağız. Bu vesileyle şimdiden Ramazan ayının Müslümanlara hayırlar ve bereketler getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyada camiler Ramazana hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER