Malatyada fabrikada yangını

Malatyada fabrikada yangını -Belediyenin geri dönüşüm işlerini alan tesiste çıkan yangın, yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınarak söndürüldü


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesinin geri dönüşüm işlerini alan tesislerde çıkan yangın yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınarak söndürüldü.
     2. Organize Sanayi Bölgesi 8. Caddedeki geri dönüşüm tesisinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yaklaşık 10 dönümlük alana kurulu tesiste, plastik ve camların da tutuşmasıyla büyüyen yangına, olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekiplerince müdahale edildi.
     Çevredeki fabrikalara sıçramadan itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşı sonucunda 2 saatte kontrol altına alınarak söndürülen yangın nedeniyle fabrikada maddi hasar oluştu.
     Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, geri dönüşüm fabrikasının depolama alanında yangın çıktığını belirterek, depodaki malzemelerin çoğunun yandığını kaydetti.
     Malatya Belediyesi ile diğer itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangının söndürülmesi için 2. Ordu Komutanlığından da bir itfaiye aracının destek verdiğini anlatan Acar, yangında dumandan etkilenen bir itfaiye erinin de Beydağı Devlet Hastanesine kaldırıldığını bildirdi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Malatyada fabrikada yangını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER