Malatyada polisler ve yurtlarda kalan lise

Malatyada polisler ve yurtlarda kalan lise öğrencileri, fidan dikti


MALATYA (A.A) - Malatyada polisler ve yurtlarda kalan lise öğrencileri, fidan dikti.
     İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Bilgi ve Önleme Faaliyetleri Bürosunca yürütülen Yalnız Değilsiz adlı proje kapsamında Malatya genelindeki pansiyon ve yurtlarda kalan lise öğrencileri ve polisler, Bulgurlu köyü mevkisinde fidan dikti.
     İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygünün de katıldığı programda, fidan dikiminin ardından piknik yapıldı, polislerin getirdiği kumanyalar yenildi. Öğrenciler, çeşitli enstrümanları çalarak şarkı söyledi, polislerle gençler halay çekti.
     Mustafa Aygün de Türkiyem adlı şarkıda öğrencilere eşlik etti. Aygün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sosyal Destek Programı kapsamında yürütülen Yalnız Değilsiniz adlı proje çerçevesinde hatıra ormanı oluşturduklarını söyledi.
     Buraya 5 bin fidan dikileceğini belirten Aygün, bugün de 500 fidanın toprakla buluşturulduğunu ifade etti.
     Ağaç dikmenin önemine dikkati çeken Aygün, Aslında fidan dikmek, insanın hayatını sigorta etmesi demek. Gençlerimiz, geleceğimiz ve bizim ümitlerimiz. Fidanlar da aslında bizim geleceğiz, akciğerlerimiz. Ormanlarımıza da gençliğimize de sahip çıkmak durumundayız. Onun için böyle bir proje isabetli oldu. Öğrencilerimizi tabiatla, toprakla buluşturduk. Özümüz toprak. Toprağı seveceğiz, sahip çıkacağız. Sahip çıkmanın en kestirme yolu ağaçlandırma diye konuştu.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyada polisler ve yurtlarda kalan lise Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER