Malatyada spor

Malatyada spor -Malatya Ayyıldız Ampute Spor Kulübü, yeni sezon ilk maçına hazır -Voleybol Aroma Erkekler 3. Lig C. Grubunda mücadele eden İnönü Üniversitesi, Beyzaspor maçı hazırlıklarını tamamladı


MALATYA (A.A) - Malatya Ayyıldız Amputespor Kulübü, yeni sezonun ilk haftasındaki Ankara Yeni Mahalle Belediye Gençlikspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
     Malatya Ayyıldız Amputespor Kulüp Başkanı Ali Karaoğlan, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük çabalarla bir sezon sonra Süper Lige çıktıklarını belirterek, sıcak, soğuk demeden çalıştıklarını söyledi. Taraftarlardan destek gördüklerini dile getiren Karaoğlan, ancak Malatyalı idarecileri yanlarında göremediklerini savundu.
     Maçları İnönü Üniversitesi sahasında oynadıklarını kaydeden Karaoğlan, Ampute liginin en genç takımlarından olduklarını belirtti. Takımlarından Milli oyuncular çıktığını, Türkiyenin diğer kulüplerine de bir çok sporcu verdiklerini anlatan Karaoğlan, İnşallah bu gençler arasından da Milli Takıma oyuncu göndermeyi hedefliyoruz. Ümit vadeden arkadaşlar var dedi.
     Hafta sonu Ankara Yeni Mahalle Belediye Gençlikspor ile karşılaşacaklarını anlatan Karaoğlan, Onlar şampiyonluğa oynuyor. Şu an ligin en iyi takımlarından biri. Ligin en iyi oyuncularını bünyesinde barındırıyor. Biz de gücümüzü biliyoruz. Rakibin gücü de belli. İlk karşılaşma takım için antrenman maçı olur değerlendirmesinde bulundu.
    
     -Voleybol-
    
     Türkiye Voleybol Aroma Erkekler 3. Lig C Grubunda mücadele eden İnönü Üniversitesi, Adana Beyzaspor ile pazar günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı.
     Ligin ilk haftasında Adana temsilcisi Beyzasporla karşılaşacak İnönü Üniversitesi, üniversite spor salonunda voleybol antrenörü Emin Kafkas yönetiminde, hazırlık çalışmasını tamamladı. Kafkas, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, sezona hazır olduklarını söyledi.
     İyi bir sezon için yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini vurgulayan Kafkas, şunları kaydetti:
     Geçtiğimiz sene sezonu kapattıktan sonra çalışmalarımızı devam ettirmiştik. Temmuz ayına kadar çalışmalarımızı sürdürdük. Altyapıdan bazı genç oyuncuları kadromuza dahil ederek, bu süreçte onlarla da çalışma imkanı bulduk. Verdiğimiz kısa aradan sonra Eylül ayından itibaren tekrar yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Teknik, taktik ve kuvvet antrenmanlarımızı düzenli bir şekilde gerçekleştirdik. Artık lig müsabakaları başlayacak. Hafta sonu deplasmanda Beyzaspor ile karşılaşacağız. Umuyorum ki, takımımız güzel müsabakalar çıkararak, sezonu tamamlayacaktır.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER