Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -ODTÜ GÜNAM Başkanı Prof. Dr. Turan, İnönü Üniversitesinin davetlisi olarak Malatyada ziyaretlerde bulundu -Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi, 7/24 hizmet veren ikinci şubesini hizmete sundu


MALATYA (A.A) - ODTÜ Güneş Enerjisi Araştırma ve Uygulama Merkezi (GÜNAM) Müdürü Prof. Dr. Raşit Turan, İnönü Üniversitesinin davetlisi olarak Malatyada çeşitli ziyaretlerde bulundu.
     ODTÜlü Malatyalılar Derneğinden yapılan yazılı açıklamada, Malatyada güneş enerjisi uygulamalarının gelişmesine yönelik çalışmaların devam ettiği, bu doğrultuda dernek yönetim kurulu başkanı Ali Çelik ile ODTÜ GÜNAM Müdürü Prof. Dr. Raşit Turanın İnönü Üniversitesinin davetlisi olarak Malatyada çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiği belirtildi.
     Turan ve Çelikin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, üniversite yöneticileri ve akademik personelle toplantı gerçekleştirdiği ifade edilen açıklamada, toplantıda Turan ve Çelik tarafından güneş enerjisinin kullanımına ilişkin sunumlar yapıldığı kaydedildi.
     Konukların ayrıca Malatya Valisi Vasip Şahin, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoçu da makamlarında ziyaret ettiği belirtilen açıklamada, Çelikin Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakırın verdiği yemekte güneş enerjisi uygulamalarıyla ilgili sunum yaptığı ifade edildi.
    
     -Esenlik, 7/24 hizmet veren ikinci şubesini hizmete sundu-
    
     Malatya Belediyesine bağlı Esenlik Şirketi, 7/24 hizmet veren ikinci şubesini açtı.
     Şirketten yapılan yazılı açıklamada, gelen yoğun talepler üzerine Fahri Kayahan Bulvarı çevre yolu girişindeki şubenin 24 saat boyunca hizmet verecek şekilde düzenlendiği belirtildi.
     Şirketin 2 yıl önce Kanalboyu Şubesini de 24 saat hizmet esasına uygun olarak düzenlediği anımsatılan açıklamada, böylece kentte 7/24 hizmet veren şube sayısının ikiye çıktığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER