Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -İnönü Çocuk Üniversitesi Kış Kampı 27 Ocakta başlayacak


MALATYA (A.A) - İnönü Çocuk Üniversitesi Kış Kampı, 27 Ocak Pazar günü başlayacak.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 50 öğrencinin katılacağı kampta, öğrenciler İnönü Üniversitesinin imkanları kapsamında bir hafta boyunca çeşitli etkinliklere katılacak.
     Tıp Fakültesi dersliğinde bulaşıcı hastalıklar, mikroorganizmalar, iskelet sistemi gibi konularda eğitim alacak çocuklar, üniversitedeki laboratuvar ve müzeleri gezecek.
     Astronomi ve gökbilim hakkında da ilgili bölümde eğitimler alacak çocuklar, drama dersleri, voleybol, basketbol gibi spor bilimleri ve çocuk hakları hakkında da uzmanlardan bilgiler alacak.
     Bir hafta boyunca üniversitede akademisyenlerin eğitimlerine katılacak çocuklara 1 Şubat Cuma günü diploma verilecek.
    
     -BESYO Müdürü Arslana teşekkür belgesi-
    
     İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, görevinden ayrılacak olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslana teşekkür belgesi verdi.
     Arslanın bölüme önemli katkıları bulunduğunu, Spor Yöneticiliği, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi, Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi gibi bölümlerin oluşturulması ve geliştirilmesinde önemli rol oynadığını dile getiren Çelik, Arslana akademik hayatında başarılar diledi.
     İnönü Üniversitesinde 2008 yılından bu yana görev yapan Arslanın, hizmet süresi dolduğu için İnönü Üniversitesinden ayrılacağı ve Fırat Üniversitesindeki görevine döneceği belirtildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER