Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi -Malatyaspor, Efsane Gecesi düzenlemeye hazırlanıyor


MALATYA (A.A) - Amatör Küme Futbol Liginde mücadele eden Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Efsane Gecesi düzenlemeyi planladıklarını bildirdi.
     Kapkıner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatya Amatör Kümede 19 Yaş Altı ve Büyükler Liginde yollarına kayıpsız devam ettiklerini belirtti. Takımın iyi bir hava yakaladığını ifade eden Kapkıner, her iki grupta mücadele ederek beklediklerinin üzerinde bir performansla yollarına devam ettiklerini ve namağlup lider olduklarını söyledi.
     Kulübün zorlu bir süreçten geçmesine rağmen, olumsuzlukları düşünmeden yollarına devam ettiklerini anlatan Kapkıner, şunları kaydetti:
     Malatyaspor kulübü olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Ancak ne olursa olsun Malatyaspor ismi her zaman büyüktür. Biz de elimizden geldiği kadar Malatyasporu ayakta tutmaya çalışıyoruz. Genç sporcu arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapıyorlar. Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 2 maç oynuyorlar. Tabi ki yoruluyorlar. Ama o yorgunluklarının karşılığını da en iyi şekilde alıyorlar. Galibiyetten sonraki sevinçleri de bizlere çok iyi bir şekilde yansıyor. Herkes mutlu biz de mutluyuz. Bize kimse karışmasın, cezada vermesin. Biz kendi aramızda en iyisini yapmaya çalışıyoruz diye konuştu.
     Kapkıner, FIFA Disiplin Kurulu tarafından kulübe gelen 4 transfer dönemi yasağın kendilerini çok fazla etkilemediğini, genç arkadaşlardan kurulu bir takım oluşturduklarını, futbolcuların tamamına yakınının 18 yaşında olduğunu söyledi. Takımda birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu belirten Kapkıner, çocukların aynı yaşta olmalarının kendileri adına büyük bir kazanç olduğunu kaydetti.
     Kulüp olarak 26 Aralıkta Malatyada Efsane Gecesi adı altında bir etkinlik düzenlemeyi düşündüklerini bildiren Kapkıner, gecede Malatyaspora gönül veren, Malatyasporu sevenlerle bir araya geleceklerini, geceye geniş bir katılımın olacağını düşündüklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Amatör Küme Futbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER