Malatya Belediye Başkanı Çakır, Ayvalı beldesini

Malatya Belediye Başkanı Çakır, Ayvalı beldesini ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende İlçesine bağlı Ayvalı beldesini ziyaret etti.
     Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, beraberinde AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, bazı daire müdürleriyle Ayvalı beldesinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
     Burada konuşan Çakır, ziyaretlerine belediyenin teknik ekibinin de katıldığını belirterek, Arkadaşlarımız ziyaret ettiğimiz ilçe ve beldelerin sorunlarını ve bilgilerini alarak planlama yapıyor. Önümüzdeki bir yıl hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Gelecek yıl hizmet için sahada olacağız dedi.
     İlçe ve beldelere yaptığı ziyaretlerle vatandaşlara Büyükşehir Yasasını anlatmayı amaçladıklarını aktaran Çakır, Türkiyenin her alanda iyi bir istikrar yakaladığını, Büyükşehir Yasasıyla şehirler arasındaki kaynak eşitsizliğinin ortadan kaldırıldığını kaydetti. Çakır, Malatyayı büyükşehir olmasıyla birlikte atağa kaldıracaklarını vurguladı.
     Bülent Tüfenkci de gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerin ardından Malatyada kalkınma hamlesi başlatacaklarını belirtti.
     AK Partinin Malatyaya yaptığı en büyük hizmetlerden birinin Malatyanın büyükşehir statüsüne kavuşması olduğunu vurgulayan Tüfenkci, İlçe ve beldelerde bütçe, personel, araç ve gereç yetersizliği nedeniyle belediye başkanlarının hizmet götürmekte zorlandığını belirterek, Malatyanın bütün ilçe ve beldeleri artık daha fazla hizmet alacak. Çalışmalar hızlı ve etkin bir şekilde yapılacak dedi.
     İsa Özkan, Malatyanın büyükşehir olmasıyla her ilçe ve beldenin değişim sürecine gireceğine değinerek, ilçe belediyelerinin de kaynaklarının artacağını, bunları iyi planlamayla doğru kullanacaklarını kaydetti.
     Çakır ve beraberindekiler, Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demiri de makamında ziyaret etti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Malatya Belediye Başkanı Çakır, Ayvalı beldesini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER