Malatya Belediye Başkanı Çakır içme suyu

Malatya Belediye Başkanı Çakır içme suyu alt yapı çalışmalarını inceledi


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Çakır, içme suyu alt yapı çalışmalarını inceledi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, İsmetpaşa Caddesinde yürütülen içme suyu isale hattı döşeme çalışmalarında incelemelerde bulundu.
     Çakır, Malatyayı Yeşilyurt ve Gündüzbeye bağlayan İsmetpaşa Caddesinde içme suyu ana isale hattında yenileme çalışmasına başladıklarını ifade ederek, bu kapsamda asbest boruları çelik borularla değiştirdiklerini belirtti.
     Çakır, şunları kaydetti:
     Bin 100 metre uzunluğundaki çalışmalarımız İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan belediyemizin Su Teknik Şefliğinden başlayarak, Emeksiz Alt Geçidine kadar devam edecek. İsmetpaşa Caddesinde başlattığımız çalışmaların bir an önce tamamlanması için, ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Alt yapı çalışmalarının önemli bir kısmını kış girmeden bitirmeyi planlıyoruz.
     Çakır, burada alt yapı çalışmalarını tamamlandıktan sonra Turgut Temelli alt kavşağından başlayarak Fahri Kayahan Bulvarına kadar 4 kilometre kaldırım çalışması yapacaklarını bildirdi. Kaldırımın tamamen doğal taştan yapılacağını ifade eden Çakır, aydınlatması, ağaçlandırması ve cep otoparkları ile çok modern bir görünümün ortaya çıkacağını belirtti.
     Evliyaoğlu Caddesi ile Zabcıoğlu Caddesinde de çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Çakır, Devam eden çalışmalardan dolayı trafikte zaman zaman sıkıntılar meydana geliyor. Yaşanan bu sıkışıklık ve yoğunluktan dolayı vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Söz konusu bölgelerde çalışmalar tamamlandıktan sonra vatandaşlarımız rahata kavuşacaklar ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Belediye Başkanı Çakır içme suyu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER