Malatya Belediye Başkanı Çakır:

Malatya Belediye Başkanı Çakır: -2013 yılının öncelikle barış, dostluk ve kardeşliğe, akan kan ve gözyaşlarının durmasına vesile olması temennisiyle, başta Malatyamız olmak üzere herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dili


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2013 yılının öncelikle barış, dostluk ve kardeşliğe, akan kan ve gözyaşlarının durmasına vesile olmasını temenni etti.
     Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, 2012 yılının belediye olarak yoğun geçtiğini, 2013 yılında da hizmetlerinin daha da artan bir tempoyla devam edeceğini kaydetti.
     Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çakır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     2012 yılı Malatya için bir dönüm noktası, bir milat niteliğindedir. Yıllar öncesinde hak ettiğimiz halde alamadığımız ve yıllardır özlemini çektiğimiz büyükşehir statüsüne, bu yıl sonunda kavuştuk. Malatya Belediyesi olarak önceki yıllarda olduğu gibi 2012 yılında da yoğun bir şekilde hemşehrilerimize hizmet etmenin mutluluk ve onurunu yaşadık. Belediyemiz tarafından büyükşehire yakışır bir şekilde yapılan hizmet ve yatırımlar sayesinde Malatyamız bölgede yükselen bir değer konumuna gelmiştir. Geleceğin modern Malatyasının oluşturulması amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar, insanlarımızın ve özellikle de geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanılabilir bir kentte yaşamaları içindir. Belediyemiz tarafından 2012 yılında sürdürülen hizmet, yatırım ve uygulamalar, 2013 yılında daha da artan bir tempo ile devam edecektir.
     Yapılan çalışmaların Malatyalılar tarafından kabul görmesinin ve desteklenmesinin ise kendilerini memnun ettiğini vurgulayan Çakır, Yapılan çalışmalar sırasında vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlığa gösterilen sabırdan dolayı da bütün hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. 2013 yılının öncelikle barış, dostluk ve kardeşliğe, akan kan ve gözyaşlarının durmasına vesile olması temennisiyle, başta Malatyamız olmak üzere herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Belediye Başkanı Çakır: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER