Malatya Emniyet Müdürlüğü Hatıra Ormanı oluşturuyor

Akşehir parklarında kitap okunacak


KONYA (A.A) - Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yerel Projeler Koordinasyon Kurulu, okumanın önemi, okumaya teşvik, okumanın aile fertleri ile birlikte yapılması gibi bir çok projeyi hayata geçirecek.
     Bu kapsamda, 10 Mayısta çeşitli okullarda okul idaresinin uygun göreceği bir sınıfın katılımı ile öğrenciler, belirlenen parklarda kitap okuyacak.
     10 Mayıs saat 14.00-14.30 arası, Akşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Yıldırım İlköğretim Okulu öğrencileri Belediye Parkında, Selçuklu Lisesi ile Nihat Dayanık İlköğretim Okulu öğrencileri Gülmece Parkında, Anadolu Lisesi, Tarık Buğra İlköğretim Okulu, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri Hıdırlıkta, Sağlık Meslek Lisesi ile Nasreddin Hoca İlköğretim Okulu öğrencileri 100. Yıl Parkında, Seyit Mahmut Hayrani Anadolu Lisesi ile Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Adliye Parkında, Şehit Öğretmen Gürkan Arıtürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Altun Parkta kitap okuyacak.
     Diğer okul öğrencileri ise velileri ile birlikte değişik yer ve zamanlarda okuma yapacak.
     15 Mayısta da gerçekleştirilecek gençlik yürüyüşünden sonra protokol ve daire amirlerinin katılımı ile Anıt Alanında yine kitap okuma etkinliği gerçekleştirilecek.
     (BAY-İYO-MAT)
<< Önceki Haber Malatya Emniyet Müdürlüğü Hatıra Ormanı oluşturuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER