Malatya Gazeteciler Cemiyetinden MAKİADa ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyetinden MAKİADa ziyaret


MALATYA (A.A) - Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Aktif İş adamları Derneğini (MAKİAD) ziyaret etti.
     MAKİAD Genel Sekreteri Şaban Bol, ziyaretin kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, MAKİAD ailesi olarak Anadolu basınının daha iyi yerlere gelebilmesi için ellerinden gelen çabayı bu güne kadar gösterdiklerini ve bundan sonra da göstereceklerini kaydetti.
     Bol, Malatya sanayisi ve ekonomisiyle her geçen gün biraz daha büyüyen bir şehirdir. Sürekli geliştiği için yönetimi ve kontrolü de gün geçtikçe zorlaşmaktadır. Şehrimizin marka şehir olması yolunda bize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Malatyanın üreten, gelişen, istihdam oluşturan bir şehir olabilmesi için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. MAKİAD ailesi olarak bunun bilincinde hareket ederek, şehrimizin geleceği için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.
     Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman da cemiyet olarak sivil toplum kuruluşlarının öneminin farkında olduklarını ve MAKİADın da önemli işler yapan bir sivil toplum örgütü olduğunu belirtti.
     Karaduman, Malatya kendini diğer iller arasında öne çıkaran bir şehir olmasının yanında birçok eksiği bulunan da bir şehirdir. Bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların yapılması ve yapılan çalışmaları takibi çok önemli. Bizler de bunun bilincindeyiz. MAKİADın çalışmalarını bizler de dahil olmak üzere tüm kamuoyu takip etmekte ve MAKİADı yeni çalışmalar beklemektedir diye konuştu.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Gazeteciler Cemiyetinden MAKİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER