Malatya İl Danışma Kurulu toplandı

Malatya İl Danışma Kurulu toplandı


MALATYA (A.A) - Malatya İl Danışma Kurulu Toplantısında ilgili birim müdürleri, projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Vali Vasip Şahin Başkanlığındaki toplantı, İl Özel İdare Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İlçe ve belde belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, birim yetkilileri, yaptıkları çalışmaları anlatarak, katılımcıları bilgilendirdi.
     Kentteki elektrik kesintilerinin de gündeme geldiği toplantıda, Vali Şahin, konuyla ilgili AKSA müdürü Cafer Demirtaşın bilgi vermesini istedi.
     Salonda olmadığı görülen müdür adına toplantıya katılan bir AKSA çalışanı, müdür tarafından kendisinin toplantı için görevlendirildiğini söyleyince Vali Şahin, AKSAnın işleri ciddiye alması gerektiğini belirtti.
     Toplantıya kurum müdürleri yerine kurum çalışanlarının gönderilmesini eleştiren Şahin, AKSA yetkililerine, Şehir içinde bir çok yer kazılmış. Belediye sizi bekliyor yapın diye. Vatandaş da belediyeyi sıkıştırıyor. Belediye de bu konuda sizden şikayetçi. Vatandaş diyor ki; köyde voltajlarımız düşüyor, elektrikli araçlarımız bozuluyor. Bunlara bakmayacaksanız ne yapacaksınız- Özelleştirmenin o zaman bir anlamı kalmıyor. Devlet daha iyi hizmet gitsin diye özelleştirme yapıyor diye seslendi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatya İl Danışma Kurulu toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER