Malatya TSO Meclisi Başkanı Payza:

Malatya TSO Meclisi Başkanı Payza: İslam değil kan dökmeyi, kalp kırmayı bile yasaklamışken, bunca kanın dökülmesi karşısında Allah bizi uyandırsın diye dua etmekten başka bir şey demiyorum


MALATYA (A.A) - Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclisi Başkanı Sami Payza, İslam değil kan dökmeyi, kalp kırmayı bile yasaklamışken, bunca kanın dökülmesi karşısında Allah bizi uyandırsın diye dua etmekten başka bir şey demiyorum dedi.
     Malatya TSOdan yapılan açıklamaya göre, TSO Meclisi, Meclis Başkanı Sami Payzanın başkanlığında toplandı. Payza, toplantıda yaptığı konuşmada, Hz. Muhammede hakaret içeren filmin tepkilere rağmen Youtubedan kaldırılmadığına değindi.
     Payza, İslam coğrafyalarında hep kaos, gözyaşı, savaşlar var. Biz bu coğrafyada birbirimizi öldürürken gayrimüslimler kendi görevlerini yapıyor ve amaçlarına ulaşıyorlar. Kürdün Türke, Türkün Arapa hiçbir üstünlüğü yoktur. İslam değil kan dökmeyi, kalp kırmayı bile yasaklamışken, bunca kanın dökülmesi karşısında Allah bizi uyandırsın diye dua etmekten başka bir şey demiyorum diye konuştu.
     MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise meclis üyelerine yönetim kurulunun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya TSO Meclisi Başkanı Payza: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER