Malatya Valisi Saran, başarılı sporcularla bir

Malatya Valisi Saran, başarılı sporcularla bir araya geldi


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Ulvi Saran, 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında madalya kazanan sporcularla bir araya geldi.
     Vali Saran, 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında 33 madalyayla birincilik alan sporcularla açık yüzme havuzunda bir süre sohbet etti. Malatyalı gençlere imkan verilmesi halinde neleri başarabileceklerine tanık olduklarını belirten Saran, elde edilen başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Saran, şunları kaydetti:
     Geçtiğimiz yıllarda Malatya kısmen birinci ya da ikinci oluyordu. Bu yıl Malatya olarak 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında hem madalya sayısı hem de madalyaların değeri itibarıyla tartışmasız birinciliği elde etmiştir. Malatya en fazla altın madalyayı kazandı. İkinci sırada bulunan Erzuruma da 10 madalya fark attık. Malatya, gençleriyle gurur duyacağı bir konumu elde etmiş oldu.
     Vali Saran, Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan 8 yaşındaki Akif Erdem Hedekoğlu ile yakından ilgilendi.
     Saran daha sonra sporculara çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Malatya Valisi Saran, başarılı sporcularla bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER