Malatyaspor, moral buldu

Malatyaspor, moral buldu -Malatya Amatör Küme Futbol takımlarından Malatyaspor, destek için moral etkinliği düzenledi


MALATYA (A.A) - Malatya Amatör Küme Futbol takımlarından Malatyaspor, morel etkinliği düzenledi.
     Altın Yunus Tesislerindeki etkinliğe Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkan Vekili Erdal Kaçan, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır ve Malatyasporun eski amigolarından Yusuf Mor ile çok sayıda davetli katıldı.
     Gecede Malatyasporun kuruluşundan bugüne kadar geçirdiği süreci anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, gösterimin ardından yaptığı konuşmada, Malatyasporun tarihi boyunca 4-5 kere dibe vurduğunu ancak takımın kötü dönemleri her defasında atlatarak, başarılı günlerine geri döndüğünü söyledi.
     Malatyasporun büyük ve saygın bir camia olduğunu belirten Kapkıner, Malatyaspor, geçmişi şanla şerefle dolu bir takımdır. Ben inanıyorum ki, bu dibe vuruşumuzun sonu da aydınlık olacaktır dedi.
     Etkinliğe teknik direktör Yılmaz Vuralı davet ettiklerini belirten Kapkıner, Vuralın Ankarada Spor Yazarları Derneğinin seminerinde olduğu için katılamadığını söyledi. Kapkıner, Vural, telefon görüşmemizde bizlere kulübümüz açısından çok iyi olacak bir müjde verdi. Kulüpler Birliğinin iyi bir çalışması var ve herhalde 3-4 aya kadar neticelenecek. Kulüplerin vergi ve sigorta borçlarının affıyla kulüp başkanlarının alacaklarının iptali gibi bir yasanın çıkmasının söz konusu olduğu bizlere iletildi diye konuştu.
     Bu desteğin Malatyasporun üzerinde duran büyük yükün ortadan kalkması anlamına geldiğini vurgulayan Kapkıner, Bu borçlar ortadan kalktığında sadece futbolcu ve teknik direktör alacakları kalıyor. Malatyaspor Kulüp Eski Başkanı Mehmet Aydın ile birlikte futbolcu ve teknik direktör alacaklarıyla ilgili sorunun çözülmesi noktasında iyi bir çalışma yaptık ve bu alacakları çok cüzi rakamlara indirmiştik. İnşallah bunu da aşacağız. Futbolcularımızın üstün gayretleriyle Bölgesel Amatör lige çıkacağız. Ondan sonrada lig için koşturacağız ifadelerini kullandı.
     Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi de Malatyasporun eski güzel günlerine tekrar dönmesi temennisinde bulunarak, Sporcu kardeşlerimize her anlamda destek olmaya çalışıyoruz. Malatyasporun herkesin gönlünde farklı bir yeri var dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatyaspor, moral buldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER