Malazgirt Belediyesine 4 yeni araç alındı

Malazgirt Belediyesine 4 yeni araç alındı (Fotograflı)


MUŞ (A.A) - Malazgirt Belediyesi, 4 yeni araç daha alarak toplam araç sayısını 30a çıkardı.
     Satın alınan 1 vakumlu yol temizleme makinesi, 1 pikup ve 2 traktörden oluşan konvoy ilçe merkezinde attığı turla vatandaşa tanıtıldı.
     Araçların tanıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı M. Nuri Balcı, belediyenin araç sıkıntısının bulunduğunu, aldıkları araçlarla bu eksiğin kısmen giderileceğini söyledi.
     Balcı, şöyle konuştu:
     Şimdiye kadar araç konusunda sıkıntılarımız vardı. Aldığımız araçlar özellikle temizlik işlerinde kullanılacak. Ayrıca bu araçları belediyenin birçok hizmetinde kullanacağız. Yeni süpürge aracını, aynı zaman vakumlu yol temizleme işlerinde de kullanacağız. Hizmet aracı zabıta ve diğer ekiplerin hizmetinde olacak. 2 traktörse çöp taşıma işinde kullanılacak. Araçların toplam maliyeti 372 bin 912 lira oldu. Ayrıca birer vidanjör, kato, hizmet aracı, silindir ve csb araçları almayı planlıyoruz.
     Göreve başladığı günden bu yana, halka daha iyi hizmet için üzerine düşün görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirten Balcı, halkın zaruri ihtiyaçlarını gidermek için, belediyenin tüm olanaklarını seferber ettiklerini bildirdi.
     Balcı, Daha yaşanılır bir Malazgirt için yolumuza devam ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sami Demir
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Malazgirt Belediyesine 4 yeni araç alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER