Maliye Bakanı Şimşek, Malatyada

Maliye Bakanı Şimşek, Malatyada -Şimşek: (Malatyadaki Yıldıztepe) Seyir tepe olarak kazandırmak için gerekli adımları atacağız


MALATYA (A.A) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Malatyadaki Yıldıztepeyi seyir tepe olarak kazandırmak için gerekli adımları atacaklarını bildirdi.
     Bakan Şimşek, Malatya Valiliğini ziyareti sırasında bir basın mensubunun, Yıldıztepenin, seyir tepesi, rekreasyon ve dinlenme alanı olarak düzenlenmesi için Malatya Belediyesinin proje hazırladığını hatırlatması ve mülkiyeti hazineye ait olan alanından belli bir dönümün belediyeye tahsis edilip edilmeyeceğini sorması üzerine, konunun Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya milletvekilleri tarafından kendisine iletildiğini ifade etti.
     Konuyu değerlendirdiklerini bildiren Şimşek, Şu anda zaten burası seyir tepe olarak biliniyor. İnşallah seyir tepe olarak kazandırmak için gerekli adımları atacağız dedi.
     Bakan Şimşek, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi gören AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalıkın annesini ziyaret ettikten sonra Malatyadan ayrıldı.
     (YET-AY-AHM)
<< Önceki Haber Maliye Bakanı Şimşek, Malatyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER