Maliye Bakanı Şimşek, Tekirdağda

Maliye Bakanı Şimşek, Tekirdağda -Bakan Şimşek, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti


TEKİRDAĞ (A.A) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığını ziyaret etti.
     Valilik ve belediyenin ardından partisinin il başkanlığını ziyaret eden Şimşeki, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve partililer karşıladı.
     Kambur, ziyarette yaptığı konuşmada, Tekirdağın AK Parti döneminde büyük hizmetler aldığını söyledi.
     Büyükşehir Yasasıyla Tekirdağın daha da gelişeceğini belirten Kambur, Başbakanımıza, kabine üyelerine, değerli milletvekillerimize ve ilimizin milletvekillerine de gerçekten teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Yasasıyla üzerimize büyük bir yük yüklenmiş oldu. Hükümetimizin bize yapmış olduğu bu jestten sonra bizim de büyükşehiri kazanmamız lazım. Bunun için elimizden geldiğince çalışıyor ve çabalıyoruz diye konuştu.
     Kambur, kentin Türkiyede en fazla göç alan illerden biri olduğunu ifade ederek, şunları bildirdi:
     Özellikle eğitimde Çerkezköy ve Çorluda fiziki sıkıntılarımız mevcut. Çift tedrisat yapan ve sıra sıkıntısı yaşayan okullarımız var. Bunlar gerçekten de bizim için sıkıntı. Milli Eğitim Bakanlığımızın yaptığı atılımlar ile bu sorunun çözüleceğini inanıyorum. Öte yandan Tekirdağ ilk onda vergi veren bir şehir. Uzun yıllardır bu şekilde devam ediyor. Büyükşehir yasasıyla birlikte gelirlerimiz artacak. Büyük fabrikaların merkezleri İstanbulda, Tekirdağ da sadece işletmeler var. Bu merkezler Tekirdağa taşınırsa en az 5 yıl içerisinde Tekirdağ büyük bir büyüme yaşayacaktır.
     Basına kapalı devam eden ziyaretin ardından Bakan Şimşek, vergi dairesinin açılışı dolayısıyla Çorluya hareket etti.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Maliye Bakanı Şimşek, Tekirdağda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER