Maliyeciler, engelliler için 35 kilo mavi

Maliyeciler, engelliler için 35 kilo mavi kapak topladı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından başlatılan Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım kampanyasına, Çanakkale Defterdarlık personeli de 35 kilo mavi kapak ile destek verdi.
     İl genelindeki maliye personelinin topladığı mavi kapaklar, çuvallarla Defterdarlığa teslim edildi. Çanakkale Defterdarı Sacide Şakar da 35 kilo mavi kapağı ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisara verdi.
     Şakar, ÇOMÜnün yürüttüğü mavi kapak kampanyasının çok anlamlı olduğunu söyledi. Toplumda çok sayıda engelli bulunduğunu ve bir çoğunun tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirten Şakar, Biz de bu kampanyaya kurumsal anlamda bir katkıda bulunmak istedik. Personelimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Çorbada bizim de tuzumuz olursa çok mutlu oluruz. Kampanyaya 35 kilo mavi kapakla destek oluyoruz dedi.
     Hisar ise kampanyaya verdikleri destek nedeniyle Defterdarlık personeline teşekkür etti.
     Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım kampanyasını 2012 yılında başlattıklarını ve topladıkları 2 ton mavi kapak sayesinde 8 tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırdıklarını ifade eden Hisar, çok destek gördüğü için 2013 yılında da kampanyayı devam ettirmeye karar verdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Maliyeciler, engelliler için 35 kilo mavi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER