Manavgat Belediyesi evlerini su basan ailelere

Manavgat Belediyesi evlerini su basan ailelere yardımda bulundu


ANTALYA (A.A) - Manavgat Belediyesi, 21 Ekimde meydana gelen yağış ve fırtınada Kasaplar Mahallesinde evlerini su basan 6 aileye yardımda bulundu.
     Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kasaplar Mahallesinde su baskınında evleri zarar gören 6 aileyi ziyaret etti. Ziyarette Fen İşleri Müdürü Mustafa Kişioğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya da Sözene eşlik etti.
     Başkan Sözen ailelerle sohbet ederken, belediye ekipleri de su baskınında zarar gören eski eşyaları yenileriyle değiştirdi. Bölgede zarar gören 6 aileye, toplam 10 yeni kanepe, 4 çamaşır makinesi, 5 de bazalı yatak teslim edildi. Başkan Şükrü Sözen, diğer eksiklerin de zaman içinde tamamlanacağını bildirdi.
     Manavgatta 21 Ekimde meydana gelen yağışların mevsim normallerinin üstünde olduğuna işaret eden Sözen, şöyle konuştu:
     Yağışların çok fazla olması nedeniyle böylesi manzaralar yaşanabiliyor. Belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ancak doğal afet bu olsa gerek. Belediyemizin de yetersiz kaldığı anlar olabiliyor. Mağdur ailelerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmeye geldik. Dileğimiz böyle afetlerin bundan sonra yaşanmaması. Mağdur ailelere elimizden geldiği kadar yardımcı olarak yaralarını bir nebze de olsa sarmaya çalışacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Manavgat Belediyesi evlerini su basan ailelere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER