Manavgat Evrensekisporun hedefi şampiyonluk

Manavgat Evrensekisporun hedefi şampiyonluk


ANTALYA (A.A) - Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Musa Şehirli, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
     Bu yıl Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Manavgat Evrensekispora yeni transfer olan oyuncuların tanıtımı amacıyla basın toplantısı düzenlendi.
     Evrenseki Stadında yapılan toplantıya onursal başkan Recep Barut, kulüp başkanı Musa Şehirli, sprotif direktör Kamil Atalay, teknik direktör Orhan Yüce ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Kulüp başkanı Şehirli, 3. Lige geçen yıl çıkmalarına rağmen ligi iyi bir yerde bitirdiklerini, bu yılki hedeflerinin ise şampiyonluk olduğunu söyledi.
     Takımdaki bazı oyunlarla yollarını ayırdıktan sonra bu yıl 15 yeni transfer yaptıklarını anlatan Şehirli, Yeni oyuncularla kadromuz 27 kişi oldu. İkinci ligde bile boy ölçebilecek iyi bir kadromuz var. Bu sene Türkiye Kupasında da mücadele edeceğiz. Ligde şampiyonluk hedefimizin yanında Türkiye Kupasında da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz dedi.
     Kızılcahamamda yaklaşık 25 günlük hazırlık kampı yaptıklarını ifade eden Şehirli, Bu yıl daha güzel başarılara imza atabileceğimizi düşündüğümüz transferler gerçekleştirdik. Evrenseki Belediye Başkanı ve onursal başkanımız Recep Barut beye ve bölge yatırımcılarına teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Şehirli, geçen yıl 3. Ligde seyirci kapasitesi en yüksek takımlardan birisi olduklarını kaydederek, bu yıl bilet ücretlerini öğrenci 1 lira, normal 3 lira, kombine ise 250 lira olarak belirlediklerini söyledi.
     Medikal Park Antalyasporun kendilerine her zaman destek olduğunu dile getiren Şehirli, Antalyaspordan bu sene 4 oyuncu takıma katıldığını, bu transferler için sadece futbolculara oynama bedeli vereceklerini belirtti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manavgat Evrensekisporun hedefi şampiyonluk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER