Manisada TeknoTarım12 Fuarı açılacak

Manisada TeknoTarım12 Fuarı açılacak


MANİSA (A.A) - Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi, TeknoTarım12nin 08-11 Kasım 2012 tarihleri arasında fuar merkezinde yapılacağını bildirdi.
     Çebi, yaptığı yazılı açıklamada, tarımın başkenti olmaya aday Manisanın 6. kez sektörün temsilcilerini biraraya toplayacağını belirtti.
     Hasan Çebi açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Tarım sektöründe faaliyet gösteren üreticiyle çiftçiyi biraraya getirecek olan Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 08-11 Kasım 2012 tarihleri arasında Manisa Belediyesi Fuar Merkezinde kapılarını ziyaretçilere açacak. İlimizde 6. kez Tarım ve Hayvancılık fuarını düzenleyecek olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.
     Böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirecek olan SNS Fuarcılık yetkililerine, belediyemize, Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yöneticilerine, katılımcı firmalara ve organizasyona her türlü desteği sağlayan Manisa Valiliğimize şimdiden teşekkür ederim. Tarım ve sanayi şehri olan ilimizde bu fuarı düzenlememiz tarım sektörünün teknolojiye duyduğu talep açısından son derece önemlidir. Bu tür organizasyonlarda üreticilerimiz pazar ve teknolojiyle buluşmaktadır.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Manisada TeknoTarım12 Fuarı açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER