Manisada AB projesi çalışmaları

Manisada AB projesi çalışmaları


MANİSA (A.A) - Manisa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve AB Projeler Koordinatörü Necati Abalı, 2012de hazırladıkları 42 AB projesinden 22sinin kabul edildiğini bildirdi.
     Abalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü AB Proje Koordinasyon Biriminin proje hazırlama konusunda giderek yükselen bir başarı grafiği sergilediğini ifade etti.
     Projelere katılım sayısının da giderek artış gösterdiğini ve 2012 yılında toplam 42 proje hazırlandığını bunlardan 22sinin kabul edildiğini belirterek, 2012 yılı içerisinde 14 adet Comenius Programı (okul eğitimi), 2 adet Leonardo Da Vinci Programı (mesleki eğitim) ile 6 adet gençlik projesi olmak üzere toplam 22 projemiz kabul edildi. Projeler 348 bin 934 avro tutarındadır dedi.
     Abalı, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulu olan AB Proje Koordinasyon Biriminin proje hazırlama dışında eğitim de verdiğinidile getirerek il genelinde 500ün üzerinde bilgilendirme semineri düzenlendiğini, yaklaşık 5 bin kişiye proje hazırlama eğitimi verdiklerini, kurumlardan talep gelmesi halinde ücretsiz eğitimler düzenlediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Tolga Albay
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Manisada AB projesi çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER