Manisada İnsan Kaynakları İstihdam ve Mesleki

Manisada İnsan Kaynakları İstihdam ve Mesleki Eğitim Fuarı düzenlenecek


MANİSA (A.A) - Çalışma ve İş Kurumu Manisa İl Müdürü Yüksel Uçar, Manif12 İstihdam Fuarının bu yıl 6. kez düzenleneceğini bildirdi.
     Uçar, fuarla ilgili düzenlenen basın toplantısında, etkinliğin 9-11 Ekim tarihleri arasında Manisa Belediyesi Fuar Merkezinde açılacağını belirtti.
     Etkinliğin Manisa Valiliği, Manisa Belediyesi, Çalışma ve İş Kurumu Manisa İl Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi Türkiye İnsan Yönetimi Derneği işbirliğiyle düzenlendiğini anlatan Uçar, bu yıl fuara değişik sektörlerden toplam 75 firmanın katılacağını ifade etti.
     Çalışma ve İş Kurumu Manisa İl Müdürü Uçar, Fuarın amacı, gençlere iş gücü piyasasıyla ilgili bilgiler aktarmak, çalışma hayatına hazırlamak, çalışabileceği işyerleri hakkında bilgi sağlamak ve rehberlik yapmak, kuruluş ve firmaları nitelikli iş gücüyle buluşturmaktır. Gençlerimiz, fuara katılan firmaların temsilcileriyle, merak ettikleri sektörler ile, çalışma ortamları ve kariyer fırsatları hakkında bilgi alabilecekleri ortam oluşacak dedi.
     Yüksel Uçar, Bayraklı ve Bornova belediyelerince tahsis edilecek otobüslerle Ege ve Dokuz Eylül Üniversitelerinden öğrencilerin de etkinliğe getirileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Manisada İnsan Kaynakları İstihdam ve Mesleki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER