Manisada yılbaşı kutlamaları

Manisada yılbaşı kutlamaları -Manisa Valisi Daşöz, yeni yılı ve yaş gününü polis merkezinde kutladı -112 Komuta Merkezi çalışanlarıyla pasta kesen Daşöz, yılın ilk bebeğine de altın taktı


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, yeni yılı ve yaş gününü polis merkezinde kutladı.
     Daşöz, yeni yıla Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Polis Merkezi Amirliğinde Emniyet Müdür vekiliyle müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle birlikte girdi.
     Yeni yılın ilk dakikalarında Polis Merkezi Amirliğinin ışıkları kapatılarak Vali Daşöze üzerinde Nice Yıllara yazan sürpriz yaş günü pastası getirildi.
     Yaş günü pastasının mumlarını üfleyerek pastayı kesen Daşöz, pastadan kestiği dilimleri gazetecilere ikram etti.
     Daşöz, emniyetin telsiz çevrimine de girerek, tüm emniyet teşkilatının yeni yılını yaptığı anonsla kutladı. t
     Daşöz, polis merkezi amirliği önündeki Manisaya yeni gelen engelli midibüsünü de basına tanıttı.
     Araç tanıtımının ardından MOSB içinde bulunan 112 Komuta Merkezini de ziyaret eden Daşöz, çalışan personele pasta ikram etti.
     Komuta Merkezi nöbetçi doktorundan günlük gelen ihbar sayıları hakkında bilgi alan Daşöz, Bugün sadece 4 bin 268 adet çağrı gelmiş, bunlardan sadece 173üne ambulans gönderilmiş. Yani 112 komuta merkezine bugün sabah 09dan itibaren gece yarısına kadar 4 bin 100 civarında asılsız ihbarda bulunulmuş. Bu konuda kamuoyunun bilinlenmesi lazım. Vatandaşlarımız 112ye asılsız ihbarlarda bulunmasınlar ve gereksiz yere ambulans istemesinler dedi.
    
     -Yeni doğan bebeğe altın-
    
     Vali Daşöz, yeni yılın son ziyaretini ise Manisa Doğum ve Çocuk Bakımevine gerçekleştirdi.
     Daşöz burada yeni yılın ilk dakikalarında sezeryanla dünyaya gelen Emine (34) ve Arif Yalınkılıç (37) çiftinin 3,5 kilogram ağırlığında dünyaya gelen bebeğine altın taktı.
     Hastane yetkilileri 2012 yılının son bebeğinin ise Filiz (31) ve Mustafa Özaki (31) çiftinin sezeryanla dünyaya gelen erkek bebeği olduğu bilgisini verdi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Manisada yılbaşı kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER