Manisadaki suç örgütüne yönelik operasyon

Manisadaki suç örgütüne yönelik operasyon -Belediye Başkanı Ergün: -Geçmişte yaşanan bir konu var, onunla ilgili bilgimize başvuruldu


MANİSA (A.A) - Manisada suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında savcılıkta dün ifade veren Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Geçmişte yaşanan bir konu var, onunla ilgili bilgimize başvuruldu dedi.
     Cengiz Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mart ayında düzenlenen operasyonla ilgili soruşturma çerçevesinde dün Manisa Adliyesine gittiğini belirtti.
     Ergün, Geçmişte yaşanan bir konu var, onunla ilgili bilgimize başvuruldu diye konuştu.
     Belediye Başkanı Ergün, bugün de başka bir konuyla ilgili olarak Manisa Adliyesine gittiğini söyledi.
     Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, mart ayında, kurdukları suç örgütüyle ekmek satışında tekelleşmeye giderek ticaret özgürlüğüne engel oldukları, fırınlardan haraç topladıkları iddia edilen gruba yönelik soruşturma kapsamında aralarında kamu kurumu ile belediye çalışanlarının da bulunduğu 17 kişiyi gözaltına almış, mahkemeye sevk edilen 15 kişiden 5i tutuklanmıştı.
     Soruşturma kapsamında geçen hafta Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ile bir süre önce görevden alınan Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar ve MHP Manisa İl Başkanı Tamer Akkalın da bilgisine başvurulmuştu.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber Manisadaki suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER