Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün:

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün: Sayın Devlet Bahçeli, Mesir Festivaline katılarak halkımıza mesir saçacaklardır


MANİSA (A.A) - Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin 473. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivaline katılacağını ve mesir saçacağını bildirdi.
     Ergün, yaptığı yazılı açıklamada, festivalin kente yakışır bir şekilde kutlanmasını sağlamak için çalıştıklarını bu yılki etkinliklere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin de katılacağını belirtti.
     Devlet Bahçeliyi Manisada ağırlayacak olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Ergün, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Sayın Devlet Bahçeli Mesir Festivaline katılarak halkımıza mesir saçacaklardır. Bu anlamda kendisini en iyi şekilde ağırlayacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Devlet Bahçeli 23 Mart Cumartesi günü Bursada yapılacak olan mitingin akabinde Manisaya hareket edecekler. Aynı akşam elçilikler ve yabancı konuklarımız nezdinde verilen kokteyle katılacaklar. Ertesi gün kendisini belediyede ağırlayacağız. Belediye ziyaretinin sonrasında da geleneksel kortej yürüyüşümüzde, mesir saçım töreninde yer alacaklar. Saçım töreninin bitmesinin ardından Manisa Belediyesi olarak 9 yeni merkezimizin açılış törenini sayın Devlet Bahçeli ile gerçekleştireceğiz. Toplu açılış törenimiz Cumhuriyet Meydanında saat 15.30da olacak. Törenin ardından bir değişiklik olmadığı takdirde sayın Bahçeliyi MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışının sonrasında Manisadan uğurlayacağız.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER