Manisa Belediye Meclisi toplandı

Manisa Belediye Meclisi toplandı


MANİSA (A.A) - Manisa Belediye Meclisinin ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.
     Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapılan meclis toplantısında, kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak olan yaklaşık bin konuta finansman sağlanması amacıyla belediyeye ait gayrimenkullerin satışı için yetki verilmesini içeren önerge, AK Parti, CHP ve bağımsız meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi.
     İmar planında revizyon ve ilave imar düzenlemesine ilişkin önergenin, İmar Komisyonuna sevk edilmesine karar veren meclis, su tüketim bedeli ve özel halk otobüsleri ücret tarifelerine ilişkin önergeyi de ilgili alt komisyonlara havale etti.
     Belediye Başkanı Ergün, toplantı sonunda yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak olan yaklaşık bin konuta finansman sağlanması amacıyla belediyeye ait gayrimenkullerin satışı için yetki verilmesini içeren önergenin reddedilmesine tepki göstererek, Bu, MHPnin başkanlığında bulunan belediyenin, Cengiz Ergün ve partili grup meclis üyelerinin yapmak istediklerini yaptırmama ve elini kolunu bağlama hareketidir. Ama vatandaşlarımız bunun cevabını inşallah sokakta sizlerle karşılaştığında yüzünüze söyleyerek en iyi cevabını verecektir dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Manisa Belediye Meclisi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER