Manisa Çevre Yolu Projesi

Manisa Çevre Yolu Projesi -Manisa Valisi Daşöz: Ufak sorunlar halledildikten sonra, çok kısa bir süre içinde yolu hizmete açacağız


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Çevre Yolunun, kalan ufak sorunların çözümünün ardından çok kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını bildirdi.
     Daşöz, valilikte gazetecilerin soruları üzerine temmuz ayında tamamlanacağı açıklanmasına rağmen, henüz trafiğe açılamayan Manisa Çevre Yoluna ilişkin açıklamalarda bulundu.
     Konuyu yakından takip ettiğini dile getiren Daşöz, şunları kaydetti:
     Öz itibariyle çevre yolu bitti, ancak trafiğe açılması bazı teknik konular nedeniyle yapılamıyor. Birkaç eksik yeri kaldı, bir de İstanbul yolunun birleştiği noktada bilindiği gibi Turgutludan gelen yolla Manisadan gelen yol birbirine denk gelmiyor. Bu sorun nedeniyle araçlar şehrin içine girip bir kavşak bularak geri dönmek zorunda kalacak. Biz bu sorunun ortadan kalkması için şu an uğraşıyoruz. Bu sorunun da ortadan kalkması için belediyenin kavşağın bulunacağı alanda imar ve istimlak düzenlemesi yapması gerekiyor. Bu da biraz zaman alacak. Şu an için mantıklı olan oraya ışıklı bir kavşak yapmak. Bunun sağlanması için birkaç küçük pürüz kaldı. Bu ufak sorunlar halledildikten sonra, çok kısa bir süre içinde yolu hizmete açacağız.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Manisa Çevre Yolu Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER