Manisa Valisi Daşöz, yaralı askeri ziyaret

Manisa Valisi Daşöz, yaralı askeri ziyaret etti


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Diyarbakırın Lice ilçesindeki mayın patlaması sonucunda yaralanan er Mustafa Bayramı ziyaret etti.
     Bayramı tedavi gördüğü Turgutlu Devlet Hastanesinde ziyaret eden Daşöz, Mustafayı bu durumda görmek bizleri çok sevindirdi. Gerçekten iyi durumda gördük. Mustafa gerçek bir kahraman. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Buradan terörü lanetliyoruz, bu şekilde hiçbir yere varamayacaklarını bir kez daha söylüyorum. Bizim en önemli gücümüz birlik ve beraberliğimiz. Mustafa bu milletin kahraman bir evladı, yaralanmış olması tabi ki üzücü ama vatan uğruna şerefli bir hizmette bulunmuştur diye konuştu.
     Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ise Mustafa Bayramı hastaneden davul zurnayla uğurlamayı düşündüklerini, ayrıca geniş katılımlı bir yemekli mevlit düzenlemek istediklerini ifade etti.
     Ziyarette Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ile İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Manisa Valisi Daşöz, yaralı askeri ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER