Manisa Valisi Daşöz:

Manisa Valisi Daşöz: -Turizm sivil bir olaydır, o nedenle bütün kesimlerin üzerine düşen bir görevi mutlaka vardır


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İBrahim Daşöz, Turizm sivil bir olaydır, o nedenle bütün kesimlerin üzerine düşen bir görevi mutlaka vardır dedi.
     Daşöz, Valilik Toplantı Salonunda Turizm seferberliği ve markalaşma projesini hızlandırmak amacıyla projede yer alan kurum temsilcilerinden oluşan il marka takımıyla bir araya geldi.
     Projeye bütün kesimlerin bir seferberlik anlayışıyla destek vermesini isteyen Daşöz, şunları kaydetti:
     Turizm sivil bir olaydır, o nedenle bütün kesimlerin üzerine düşen bir görevi mutlaka vardır. Burada kurumlararası görev dağılımını tartışmak yerine Ben kurum olarak bu şehrin bir turizm elçisiyim. Bu proje için ne yapabilirim denilmesini konuşmalıyız. Manisa doğal güzellik olarak, insanlık mirası açısından önemli bir şehir. Coğrafi konumu itibariyle bir handikapı var gibi görünse de önemli destinasyonlara yakınlığı, kara, deniz, hava ulaşım imkanları, İzmir gibi bir metropole yakınlığı bir avantaj olabilir. Ama bütün bu imkanlara rağmen burası bir turizm kenti yapılamamışsa hepimizin üzerine alması gereken eksiklikler, çıkarması gereken dersler var.
     Bir soru üzerine de İl Genel Meclisinden bu hafta içinde Manisada yapımı düşünülen Etnografya ve Arkeoloji müzesi ile ilgili bir kararın çıkmasını beklediğini kaydeden Daşöz, hızlı bir şekilde kentte belirlenen yerlerde müze sayısının artırılması için çalışma başlattıklarını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Manisa Valisi Daşöz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER