Manisaspor Kulübünden açıklama:

Manisaspor Kulübünden açıklama: Manisaspor Yönetim Kurulu kararı ve izni olmadan Manisaspor dışındaki takımların 19 Mayıs Stadını kullanması mümkün değildir


MANİSA (A.A) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Manisasporun yönetim kurulu, kulübün kararı ve izni olmadan Manisasporun dışındaki takımların, Manisa 19 Mayıs Stadını kullanmasının mümkün olmadığını bildirdi.
     Kulüpten yapılan açıklamada, bugün basın yayın organlarında Manisaya Stat Çalımı başlıklı haber üzerine bir açıklama yapmalarının gündeme geldiği belirtildi.
     Manisasporun başlangıç tarihi 25 Ekim 2009 olan kira sözleşmesi kapsamında, mülkiyeti Spor Genel Müdürlüğüne ait 19 Mayıs Stadının kullanım hakkının 10 yıl süreyle Manisaspora devredildiğinin bildirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Kira sözleşmesinin ilgili maddelerinde de açıkça görüleceği üzere stadyum ile ilgili her türlü tasarruf yetkisi Manisaspor kulübünündür. Manisaspor, Manisa 19 Mayıs Stadının 10 yıllık kullanım hakkı sahibi olarak diğer hususlarda da tek yetkili ve söz sahibidir. Manisaspor Yönetim Kurulu kararı ve izni olmadan Manisaspor dışındaki takımların Manisa 19 Mayıs Stadını kullanması mümkün değildir. Buna ne Manisaspor Yönetim Kurulu ne de Manisaspor camiası izin vermeyecektir.
     Spor Toto Süper Ligin yeni ekibi Akhisar Belediyespor, kendi stadının kriterlere uygun olmamasından dolayı maçlarını 19 Mayıs Stadında oynamak için bir takım girişimlerde bulunmuştu.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Manisaspor Kulübünden açıklama: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER