Mardinde eski mezbahana parka dönüştürülecek

Mardinde eski mezbahana parka dönüştürülecek


MARDİN (A.A) - Mardin Belediyesince eski mezbahana alanı parka dönüştürülecek.
     Belediye Başkanı Mehmet Ayanoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki parkların gece gündüz dolup taştığını ifade ederek, kentin sosyal yaşamına renk kattığını söyledi.
     Hizmete sunulan parklarla Mardinin gerçek anlamda bir şehir görünümüne kavuştuğunu ifade eden Ayanoğlu, mevcut yeşil alanları artıracaklarını bildirdi.
     Ayanoğlu, özellikle Karayolları, Belediye, Ravza ve Ataşehir parklarının Mardini sosyalleştiren mekanlar haline geldiğini belirterek, şöyle konuştu:
     Yaz mevsimi ve aşırı sıcaklarla birlikte parklarımız yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenmeleri için park görevlilerimiz sürekli çalışıyor. Yapımını tamamladığımız 8 park Mardinin sosyal yaşamını renklendirdi. Çocuk, yaşlı, genç her kuşaktan insanın yorgunluğunu giderdiği parklarda, yaz sıcakları hissedilmeden yaşanırken, vatandaşlarımız oluşturulan yeşil alanlarda yazın tadını çıkarıyor. Parkların içlerine yerleştirilen spor aletleri, günün her saatinde spor yapma imkanı sağlarken, açık havada parkların içinde vatandaşın huzurlu bir ortamda spor yapmasına da olanak veriyor. Çocuklarda parkların içinde bulunan oyun gruplarıyla hoşça vakit geçiriyor. Bu kapsamda yeşil alan çalışmalarımız devam edecek. Eski mezbahana alanını da park alanı yapmayı istiyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar /Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Mardinde eski mezbahana parka dönüştürülecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER