Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu:

Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu: Mardin tarihinin en büyük altyapı ve üstyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz


MARDİN (A.A) - Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin tarihinin en büyük altyapı ve üstyapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Sit Alanı Altyapı Su ve Kanalizasyon Yenileme Çalışmaları Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları inceleyen Ayanoğlu, Birinci Caddede ara verilen çalışmalara tekrar başladıklarını belirtti.
     Ayanoğlu, su ve kanalizasyon borularının yenilendiğini, elektrik ve telefon kablolarının yerin altına çekileceğini kaydetti.
     Parke taşlarının yenilenmesiyle 2. etap çalışmalarının tamamlanacağını ifade eden Ayanoğlu, Mardini aslına uygun bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Mardin tarihinin en büyük altyapı ve üstyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Göz boyamıyoruz ve sorunları halı altına süpürüp halkımızı kandırmıyoruz. Yerin altı çürümüş, şebeke tam bir hastalık yuvasına dönmüştü. Yollar, kaldırımlar eskimiş ve yıpranmıştı. Gelecek nesiller için tertemiz bir şehir inşa ediyoruz. Bu tarihi ve zorlu çalışmalarda, halkımızın sabır ve desteğini istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdulhalim Çelik
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER