Mardin Valisi Ayvaz:

Mardin Valisi Ayvaz: İlde 8 sektörde yürütülen 440 projenin, toplam bedeli 9 milyar 487 milyon lira


MARDİN (A.A) - Mardin Valisi Turhan Ayvaz, ilde 8 sektörde yürütülen 440 projenin, toplam bedelinin 9 milyar 487 milyon lira olduğunu söyledi.
     Vali Ayvaz, 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada, il genelinde tarım, madencilik, imalat, enerji, ulaştırma, eğitim, konut ve sağlık alanında 440 projenin yürütüldüğünü kaydetti.
     Projelerin il genelinde 8 sektörde yürütüldüğünü ifade eden Ayvaz, 8 sektörde yürütülen 440 projenin toplam bedeli 9 milyar 487 milyon lira. Söz konusu projelere, 2012 yılı için ayrılan toplam ödenek 1 milyar 72 milyon lira. Bu yıl 2. dönem itibariyle ilimizdeki projelere, 331 milyon 28 bin 114 lira harcanarak yüzde 31lik nakdi gerçekleştirme sağlanmıştır diye konuştu.
     Sürdürülebilir bir ekonomik büyüme ortamının yaratılması için, kamu kesiminde mali disiplinin sağlanması, harcamalarda da etkinliğin ve verimliliğin artırılması gerektiğini vurgulayan Ayvaz, kaynakların etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasına özen gösterilmesinin şart olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Abdülhalim Çelik/Şengül Oymak
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Mardin Valisi Ayvaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER