MARKAya üçüncü kalite ödülü

MARKAya üçüncü kalite ödülü -Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Mükemmellikte Yetkinlik belgesi almaya hak kazandı


KOCAELİ (A.A) - Toplam Kalite Yönetimi konusundaki çalışmaları nedeniyle, Doğu Marmara Kalkınma Ajansının (MARKA) EFQM Mükemmellikte Yetkinlik belgesi almaya hak kazandı.
     MARKAdan yapılan yazılı açıklamada, Toplam Kalite Yönetimi konusundaki çalışmaları nedeniyle EFQM Mükemmellikte Kararlılık ve ISO 9001 - 2008 kalite belgelerinden sonra, MARKAnın, Türkiye Kalite Derneğince (KAL-DER) 2 süreyle yapılan değerlendirme sonucunda, EFQM Mükemmellikte Yetkinlik belgesini almaya hak kazandığı kaydedildi.
     Türkiyede Kalkınma Ajansları arasında KAL-DERin ilk üyesi olduğu ifade edilen MARKAnın, aynı zamanda Mükemmellikte Yetkinlik belgesine sahip ilk kalkınma ajansı olduğu belirtildi.
     MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Bolu Valisi İbrahim Özçimen, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Ajansın, Toplam Kalite Yönetim Felsefesini Doğu Marmara Bölgesinde yer alan kurum ve kuruluşlar arasında yaygınlaştırmak amacıyla faaliyet gösterdiğini belirterek, Kalkınma Ajansımızın gerçekleştirdiği EFQM çalışmalarıyla bu belgeyi almış olması büyük önem arz etmektedir. Ajansımız, kurumsal mükemmeliyet açısından sürekli mükemmellik arayışında olarak bölgemize azim ve gayretle hizmet etmeye devam edecektir. Çalışmalarda emeği geçen tüm ajans çalışanlarımızı ve paydaşlarımızı tebrik ediyorum dedi.
     Açıklamada, Mükemmellikte Yetkinlik Belgesinin 21 Kasımda, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında, düzenlenecek ödül töreninde verileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber MARKAya üçüncü kalite ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER