Marmariste Terörü Kınama ve Şehitleri Anma

Marmariste Terörü Kınama ve Şehitleri Anma yürüyüşü yapıldı


MUĞLA (A.A) - Marmariste Terörü Kınama ve Şehitler Anma yürüyüşü düzenlendi.
     Marmaristeki sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen ve Ketenci Kavşağından başlayan yürüyüşe ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk resimleri taşıyan binlerce kişi katılarak terörü lanetledi.
     Atatürk Caddesi boyunca devam eden yürüyüşte Kahrolsun PKK, Şehitler ölmez vatan bölünmez ve Askere uzanan eller kırılsın şeklinde sloganlar atan kalabalığa balkonlara ve camlara çıkan vatandaşlar da alkışla destek verdi.
     Yaklaşık 2 kilometre süren sürüyüş Atatürk Meydanında son buldu. Meydanda toplanan vatandaşlar şehitler anısına saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşını okudu.
     Bingölde şehit olan asker ve polislerin isimleri tek tek okundu ve vatandaşlar hep bir ağızdan burada diye karşılık verdi. Yürüyüşe CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Algan, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acarın yanı sıra belde belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.
     Yapılan konuşmaların ardından kalabalık olaysız şekilde dağıldı.
     Güvenlik önlemlerinin de alındığı yürüyüşte tertip komitesi tarafından vatandaşlara yaklaşık 5 bin Türk bayrağı dağıtıldı.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmariste Terörü Kınama ve Şehitleri Anma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER